Tak, fasad och tätskikt sedan 1997

Vi har tillsammans över 50 års erfarenhet inom byggnadsplåtslageri och tätskitsarbeten. Vi sätter alltid kundens behov i centrum och strävar efter att leverera ett snabbt och kvalitativt utförande. Vi utför både stora och små jobb.

Ett av Stockholms mest erfarna takföretag

På BTF Plåtslageri AB möter mångårig kompetens en toppmodern anläggning, belägen i Länna industriområde. Härifrån förser vi hela Stockholm med högklassigt material för arbeten på tak och fasad – från nyproduktion i Gustavsberg till klassiska valmtak på Ekerö. Vi är ett familjeägt företag som drivs av Benny Hult och Sebastian Hult.

Erfaret och engagerat team

Tillsammans med våra medarbetare har vi mycket lång erfarenhet av byggnadsplåtslageri och tätskiktsarbeten. Sammantaget över 50 år i branschen, med hundratals utförda takläggningar och fasadjobb i Stockholm med omnejd. Vi sätter alltid kundens behov i centrum för ett snabbt och kvalitativt utförande, som håller i många år och ofta blir vackrare med tiden.

Stor och modern verkstad

Vår moderna verkstad i Länna industriområde i Stockholm ger oss kapacitet för alt inom tak och tätskikt – från nyproduktion i de senaste materialen, till renoveringar i klassisk stil.

Inget uppdrag är för stort eller för litet

Vi hjälper dig, var du än befinner dig i Stockholm. Vi vill vara ditt självklara val av takföretag i huvudstaden, oavsett om det handlar om renoveringar i klassiska material, eller högteknologiska nybyggen. Kontakta oss om du behöver professionella tätskiktsarbetare eller plåtslagare i Stockholm, med många års erfarenhet.