Snöröjning Stockholm

Kommersiell Snöröjning sedan år 1987!

Under de hårda vintermånaderna i Stockholm är det viktigt att ha ett pålitligt underhållsföretag vid din sida. En samarbetspartner med lång erfarenhet inom snöröjning i Stockholm och som garanterar dina anställda, kunder och förbipasserande säker tillgång till och från din kommersiella fastighet. Du kan tryggt lita på att Bra Tak & Fasad Hult kommer säkerställa att ditt företag hålls rent från snö och is och tillgängligt för allmänheten under vinterns värsta dagar.

Faktum är att många företag inte har råd med att stänga av verksamheten eller besvära sina kunder på grund av is eller ett snöoväder. Bra Tak & Fasad Hult har stor förståelse för detta och är 100% dedikerade för att leverera snabba snöborttagningstjänster för alla våra kunder. Under en snöstorm övervakar vi vädret för att fullt ut förstå vad som kommer vår väg och hur vi bäst kan serva våra kunder.

Våra operatörer och snöutrustning är redo för att hantera vad ett snöoväder kan medföra och vi arbetar outtröttligt i princip dygnet runt för att säkerställa att vi håller våra kunders områden snö- och isfria. Vi är stolta över att kunna tillhandahålla snöröjningstjänster för företagskontorsbyggnader, medicinska anläggningar, köpcentrum, restauranger, industriella fastigheter och alla andra typer av kommersiella fastigheter i Stockholm.

De kommersiella snö- och ishanteringstjänster som vi erbjuder inkluderar:

  • 24-timmars snö- och ishantering
  • Dedikerad platspersonal
  • Snöröjning på området
  • Snöröjning utanför området
  • Snölagringsanläggning utanför området

Bra Tak & Fasad Hult har expertisen och resurserna för att hantera i princip alla slags situationer inom snöröjning i Stockholm. Varmt välkommen att kontakta oss på telefonnummer 073-545 51 51.

Vi är medlemmar i Entreprenörsföretagarna.

Kontakta oss