Snöröjning

Ta hjälp av BTF Plåtslageri AB för professionell snöröjning i Stockholm. Sedan 1987 har vi stått redo för att underhålla fastigheter och skydda förbipasserande från snö och is på Stockholms gator under det kalla vinterhalvåret. Vi är din självklara samarbetspartner när kylan är framme, med rätt kompetens och utrustning för snöröjning i alla väder.

Vi hanterar din snöröjning

Anlita BTF Plåtslageri AB för snöröjning och ishantering i Stockholm. Hos oss får du underhåll 24 timmar om dygnet med 100 procent dedikerad platspersonal. Vi övervakar vädret för att snabbt vara på plats med rätt utrustning och kompetens när ovädret slår till. Som proffs på takarbeten underhåller vi din fastighet på ett tryggt och säkert sätt, för förbipasserande såväl som vår personal – utan att kompromissa med resultatet. 

Kommersiell snöröjning sedan år 1987!

Under de hårda vintermånaderna i Stockholm är det viktigt att ha ett pålitligt underhållsföretag vid din sida. En samarbetspartner med lång erfarenhet inom snöröjning i Stockholm och som garanterar dina anställda, kunder och förbipasserande säker tillgång till och från din kommersiella fastighet. 

Du kan tryggt lita på att BTF Plåtslageri AB kommer säkerställa att ditt företag hålls rent från snö och is och tillgängligt för allmänheten under vinterns värsta dagar.

Vi övervakar vädret

Faktum är att många företag inte har råd med att stänga av verksamheten eller besvära sina kunder på grund av is eller ett snöoväder. BTF Plåtslageri AB har stor förståelse för detta och är 100% dedikerade för att leverera snabba snöborttagningstjänster för alla våra kunder.

Under en snöstorm övervakar vi vädret för att fullt ut förstå vad som kommer vår väg och hur vi bäst kan serva våra kunder.

Snöröjning dygnet runt

Våra operatörer och snöutrustning är redo för att hantera vad ett snöoväder kan medföra och vi arbetar outtröttligt i princip dygnet runt för att säkerställa att vi håller våra kunders områden snö- och isfria.

Vi är stolta över att kunna tillhandahålla snöröjningstjänster för företagskontorsbyggnader, medicinska anläggningar, köpcentrum, restauranger, industriella fastigheter och alla andra typer av kommersiella fastigheter i Stockholm.

De kommersiella snö- och ishanteringstjänster som vi erbjuder inkluderar:

  • 24-timmars snö- och ishantering
  • Dedikerad platspersonal
  • Snöröjning på området
  • Snöröjning utanför området
  • Snölagringsanläggning utanför området
 

Vi på BTF Plåtslageri i Stockholm har expertisen och resurserna för att hantera i princip alla slags situationer inom snöröjning i Stockholm. Varmt välkommen att kontakta oss på telefonnummer 073-545 51 51.