Takläggning Stockholm

Anlita oss och dra nytta av över 50 års erfarenhet av arbeten med tak och tätskikt i hela Stockholm. BTF Plåtslageri AB sätter alltid kundens behov i centrum för ett snabbt utförande av högsta kvalitet. Samma höga standard gäller för varje enskilt uppdrag – var du än befinner dig i Stockholm med omnejd. Oavsett vilken tjänst du väljer får du ett skydd som håller i många år framöver, med tak som står pall för tidens tand, samt tätskikt för att motverka fukt och mögel. Allt med material som bearbetas i vår toppmoderna anläggning, för att sedan monteras på plats i hela huvudstaden. 

Låt oss se över ditt tak

Vi är ditt självklara val för takläggning i Stockholm. Med oss drar du nytta av över 50 års samlad kompetens för att lägga tak – i alla material. Tegel, plåt, betongpannor och moderna material – inget uppdrag är oss övermäktigt. Vi har hundratals lyckade takarbeten i vår portfolio, från nyproduktion i Gustavsberg till klassiska valmtak på Ekerö. Våra takläggare och plåtslagare har mångårig erfarenhet och ger dig rätt råd inför kommande takarbete. Att lägga tak är en investering för framtiden och vi har rätt lösning för din fastighet, oavsett vilket material du väljer. 

Tak som håller för tidens tand

Huvudstaden växer med rasande takt och vi på BTF Plåtslageri AB står rustade för att möta den kraftigt ökande efterfrågan på takläggning i Stockholm. Från stadssiluetterna och takåsarna till förorterna och kranskommunerna kan vi lägga tak i högkvalitativt manér i hela Stockholm.

Vår kompetens att lägga om tak kommer från sammantaget mer än 50 år av erfarenhet – i alla material, däribland lertegel, betongpannor med mera. Våra takläggare och plåtslagare har tillsammans en lång historia av takläggning i Stockholm, med hundratals lyckade takarbeten i bagaget. Vår kompetens innefattar avancerad och komplex takläggning för din bostad och arbetsplats, eller ditt företag som behöver lägga tak på en industriell eller kommersiell byggnad.

Se över ditt tak

Ofta är det först när olyckan är framme som taket ägnas någon tanke. Läckande tak medför ofta stora skador och därför är det viktigt att se över sitt tak med jämna mellanrum, för att undvika kostnaden med att lägga om sitt tak.

Eftersom läckage och fuktskador kan leda till dyra renoveringar långt bortom kostnaden för endast en takläggning, är det klokt att snabbt åtgärda källan till problemet, genom att kontakta oss för att lägga om ditt tak.

Innan det är dags för takläggning gör vi en besiktning både utvändigt och invändigt, för att upptäcka eventuella fel och brister, såsom fuktskador och mögel eller skador på stomme och bjälkar.

Husets viktigaste skydd i alla väder

I vårt kalla och omväxlande klimat är taket naturligtvis det viktigaste skyddet mot dåligt väder, där snö, regn och hagel sliter så pass mycket att alla till sist måste lägga om sitt tak, fortare än i länder på sydligare breddgrader. Utan ordentlig snöröjning kan snödrivor orsaka stor skada på tak, vilket kan leda till akuta behov av att lägga om.

Därför erbjuder vi även kvalificerad snöröjning i Stockholm, så att ditt tak inte löper risk att skadas eller i värsta fall falla in. Dessutom utgör stormar och plötsliga väderomställningar direkta hot mot takens mer framträdande delar, det vill säga ytskikten, något som kan tvinga fram en takrenovering eller takomläggning efter att det blåst som mest.

Börja med en professionell takläggning

Anlita våra erfarna takläggare om du vill slippa lägga om ditt tak för en lång tid framåt. Vi på BTF Plåtslageri AB levererar högsta kvalité på all takläggning i Stockholm och försäkrar en trygg och säker takläggning med lång garanti. Även om takläggning är ett hantverk med gamla anor, görs det ständigt nya framsteg inom tekniken.

Vi tar vara på den gamla skolans noggrannhet, samtidigt som vi fortbildar våra takläggare gällande de senaste tillvägagångssätten för att lägga tak. Vi har en stor och modern verkstad med alla nödvändigheter inom plåtslageri och tätskikt.

Rätt material för ditt tak

När vi på BTF Plåtslageri AB ska lägga ditt tak inleder vi med att inspektera grundförutsättningarna. Vid nybyggen finns många valmöjligheter gällande material, medan takläggning på befintliga byggnader ibland kan kräva att det nuvarande materialet byts ut. Med vår långa erfarenhet av takläggning i Stockholm har vi möjlighet att ge dig professionella råd, samtidigt som dina önskemål står i centrum.

Gällande takmaterial så är en riktlinje att tegel lämpar sig väl på tak med relativt god lutning i klassisk stil, antingen om du vill lägga om ditt tak eller lägga nytt tak. Betongpannor är något kostnadseffektivare, fast med liknande utseende. För flacka tak med mindre lutning är en modern takpapp eller ett plåttak som säkerställer tillräcklig avrinning en god idé.

Vi arbetar med en mängd olika tak, såsom plåt, papp och tegel och behöver du hjälp att välja får du gärna kontakta oss för rådgivning innan du ska lägga tak. Vi är betrodda partners till husägare, fastighetsförvaltare, arkitekter och ingenjörer i Stockholm, oavsett om det handlar om takläggning eller takrenovering.