Takläggning Stockholm

Bra Tak & Fasad Hult är din källa för högkvalitativa takläggningar i Stockholm av alla slag som exempelvis tegel, betong, papp och plåt. Vi har en lång historia av lyckade takläggningar och har redan utfört hundratals takarbeten över hela Stockholm. Vi kan bemöta alla komplexa takläggningar för våra kunder, allt från bostäder till kommersiella eller industriella byggnader.

Oavsett takarbete som exempelvis takdesign, takläggning, takreparationer, takbyten eller takvattentätning är Bra Tak & Fasad Hult optimala för uppdraget. Faktum är att efterfrågan på takläggare och olika slags takarbeten i Stockholm ökar markant och vi på Bra Tak & Fasad Hult har resurserna för att välkomna fler kunder till oss.

Reparation eller underhåll av tak:
Sedan vår etablering har vi varit verksamma inom många olika industrisegment med olika slags taktjänster. Vi är betrodda partners till både husägare, fastighetsförvaltare, arkitekter och ingenjörer. Våra välutbildade professionella takläggare är både skickliga och lyhörda för att bemöta dina unika behov och önskemål.

Vi är experter på alla typer av takarbeten och kommer att åtgärda alla dina takbehov; allt från takbyten till reparationer och underhåll av takläckage för bostäder, industri och kommersiella byggnader. Om du behöver erfarna takläggare i Stockholm för pålitliga och effektiva taktjänster, kontakta ingen annan än Bra Tak & Fasad Hult. Behöver du expertrådgivning inför ditt nästa takprojekt? Få en kostnadsfri takkonsultation gällande din nästa takläggning i Stockholm. Ring oss gärna nu på 073-545 51 51.

Vi är medlemmar i Entreprenörsföretagarna.

Kontakta oss