Tätskiktsarbeten Stockholm

Bra Tak & Fasad Hult är ett tryggt val inom tätskiktsarbeten i Stockholm och kan säkerställa att din fastighet är perfekt skyddad mot fuktskador och att den förblir säker och torr. Faktum är att dåligt utförda byggnationer av tak, väggar och murverk ofta leder till att byggnaden på sikt tar skada av fukt och vatten och det är knappast någon nyhet att konsekvenserna av detta kan bli mycket allvarliga när byggnaden blir äldre och vattnet börjar sippra in.

Vattenskador kan uppstå bokstavligen överallt oavsett om det gäller exempelvis källarläckage, takläckage, väggsprickor eller fönsterlister. Tätskiktsarbeten är dock särskilt viktigt för källare och fundament då dessa områden utsätts extra mycket för fukt och vatten. Vi använder flertalet olika metoder vid våra tätskiktsarbeten, allt beror på den specifika situationen och vad som behöver vattentätas. Vi kommer att utvärdera situationen och därefter bestämma vilken strategi som passar bäst för just ditt specifika projekt.

Våra tätskiktsspecialister i Stockholm kan hantera alla slags tätskiktsarbeten oavsett omfattning. Vi tar vårt arbete på största möjliga allvar och det framgår också av de resultat som vi kontinuerligt har levererat i över 20 år till olika kunder runt om i Stockholm. Faktum är att om du letar efter en erfaren specialist inom olika slags tätskiktsarbeten i Stockholm har du otvivelaktigt hittat rätt entreprenör i Bra Tak & Fasad Hult. Varmt välkommen att kontakta oss på 073-545 51 51.

Vi är medlemmar i Entreprenörsföretagarna.

Kontakta oss