Tätskikt för tak

Anlita oss för tätskiktsarbeten i Stockholm, som skyddar mot fukt och vattenskador. Med hjälp av våra tjänster inom tätskikt och fasad, undviker du kostsamma renoveringar. Du får ett vattentätt skydd med lång hållbarhet, medan fastigheten ökar i värde och blir mer trivsam att vistas i. 

Vi levererar hållbara tätskikt

Ta hjälp oss för hållbara tätskikt i Stockholm. Vi är experter på tätskiktsarbeten med takpapp och andra innovativa material, som skyddar tak från fukt och vattenskador. Genom att anlita oss innan olyckan är framme undviker du kostsamma reparationer. Oavsett om det handlar om nyproduktion eller renovering så har vi rätt kompetens för uppdrag med tätskikt.

Välj vårt tätskikt för tak

Anlita oss på BTF Plåtslageri AB om du vill motverka fukt och vattenskador med tätskikt i Stockholm. När vi tätar tak använder vi takpapp och andra material av högsta kvalitet från Trebolit. Trebolit är en världsledande tillverkare av takpapp och membran, med produktion i Sverige. Med anor från 1889 tar Trebolit fram innovativa produkter inom tätskikt, som håller för det tuffa nordiska klimatet. Allt för ett pålitligt tätskikt med lång livslängd, där stort fokus ligger på miljövänliga material.

Hållbart tätskikt med takpapp

Takpapp är ett perfekt material för många av dagens hustak, som ofta saknar tillräcklig lutning för plåt eller tegel. Takpapp är ett material som håller i många år. Vi hittar alltid den optimala lösningen, med hänsyn till vilket material som takpappen ska läggas på, lutning på taket, exponeringen för väder och vind, estetiska faktorer, miljömässiga val, med mera. Papptak har en mycket bra isolerande funktion, som banar väg för lägre energiförbrukning och lägre elpriser, vilket gör det till en god investering.

Tätskikt för nyprodukion

Våra arbeten med tätskikt är mycket populära vid nyproduktion, på allt från villor till industrilokaler. Moderna tätskikt såsom takpapp eller tätskiktsmattor ger ett stilrent intryck och du kan välja mellan många olika färger, beroende på dina prefersener. När vi lägger tätskikt använder vi exempelvis Trebolit Elastolit, en svetsad tätskiktsmatta anpassad för exponerade tak, som ger ett mycket hållbart skydd. Trebolit Elastolit kan monteras på de flesta moderna underlagen, som betong, råspont/plywood och mineralullsisolering.

Miljövänliga tätskikt med gröna tak

Vi lägger även gröna tak med naturliga material, såsom mossa. Gröna tak från Trebolit kan monteras på både låglutande och lutande ytor. Att använda mossa i tätskiktssystemet blir allt mer populärt i stadsmiljöer, i takt med en ökad miljömedvetenhet bland både företag och privatpersoner. Gröna tak fångar upp skadliga partiklar såväl som regnvatten, för en utjämning av dagvattensystemet.

Exempel på gröna tak är sedumtak, bestående sedumväxter som skyddar takets tätskikt. Fördelar med sedumtak är bland annat att det binder koldioxid och bidrar till bättre luft intill huset, dämpar buller, minskar risken för översvämning, samt avlastar dagvattensystemet.

Vi renoverar och reparerar tätskikt

Vänd dig till oss om du behöver renovera ditt tätskikt i Stockholm. Ofta kan underhållet av taket vara åsidosatt och vi hjälper dig gärna med en inspektion. Vi utför både reparationer av befintliga tätskikt och genomför totala omläggningar, ifall det skulle visa sig att befintligt material är för gammalt och tjänat sitt syfte.

Många gånger kan det vara lönsamt att lägga ett helt nytt tätskikt. Dels för att nya innovativa material från exempelvis Trebolit kan bidra till minskad energiförbrukning, dels för att det inte behöver vara mindre kostsamt att lappa och laga, än att lägga en ny matta.

Takpapp – lågt pris med hög kvalitet

Takpapp är det mest populära materialet för låglutande tak i Sverige. Anledningen är bland annat att det är enkelt att montera, med hållbara skydd till låga priser, jämfört med många andra trationella material. Vi har lång erfarenhet av att lägga takpapp, med bred kompetens för alla typer av uppdrag inom tätskikt på tak. Dagens takpapp har mycket hög kvalitet och vi använder endast de mest pålitliga materialen, som håller i många år med en avsevärd förbättring av husets isolering. 

Alla slags tätskiktsarbeten

Våra tätskiktsspecialister i Stockholm kan hantera alla slags tätskiktsarbeten oavsett omfattning. Vi tar vårt arbete på största möjliga allvar och det framgår också av de resultat som vi kontinuerligt har levererat i över 20 år till olika kunder runt om i Stockholm.

Faktum är att om du letar efter en erfaren specialist inom olika slags tätskiktsarbeten i Stockholm har du otvivelaktigt hittat rätt entreprenör i BTF Plåtslageri AB. Varmt välkommen att kontakta oss på 073-545 51 51.