Tegeltak Stockholm

Tegeltak är otvivelaktigt den mest populära takprodukten i världen och kan även ses på taken runt om i Stockholm. Hållbarheten, livslängden och energikostnadsbesparingen är enastående med tegeltak och är några av de mest avgörande faktorerna för dess stora popularitet. Tegeltak är också extremt kostnadseffektivt på grund av dess långa livslängd – vanligtvis någonstans mellan 50 till 100 år och ibland även längre än så!

Energieffektiv takläggning med tegeltak –
Tegeltakpannor är det enda materialet som har två inneboende energireduceringsegenskaper:

1. Den naturliga värmebeständigheten i själva råvarorna som skapas av de större tvärsnittsytorna på tegelplattorna medan de installeras.

2. Det naturliga luftrummet runt plattorna installeras individuellt, snarare än i ark eller i överlappande stil och därmed skapar naturlig ventilation och en termisk barriär för värmeöverföring. Denna ventilation resulterar i kraftigt minskad värmeöverföring.

Grön miljövänlig Takläggning med tegeltak:
Takläggningar med takpannor av lera & betong består av naturliga material. Dessutom kan avfall från produktion av betong- och lerplattor omedelbart återvinnas tillbaka till tillverkningsprocessen, vilket praktiskt taget eliminerar onödig sophantering. Gör ditt Stockholmstak till ett grönt energieffektivt tak genom att använda det gröna taklägget som installerats av Bra Tak & Fasad Hult.

Långvarig tegeltakläggning i Stockholm:
När du söker en pålitlig takläggare för reparationer av takpannor och takläggning av tegeltak i Stockholm bör du verkligen överväga att kontakta oss på Bra Tak & Fasad Hult. Faktum är att du kommer att vara i goda händer när du anlitar oss för uppdraget och på rätt väg till att ha ett vackert tegeltak under många år framöver.

Kontakta oss gärna idag för att schemalägga en tid och för att erhålla en gratis prisuppskattning gällande ett nytt tegeltak i Stockholm. Du kan känna dig trygg med att vi kommer att säkerställa att ditt nya tegeltak kommer att leva upp till dina förväntningar, och förhoppningsvis även mer än så.

Vi är medlemmar i Entreprenörsföretagarna.

Kontakta oss