Plåttak Stockholm

Slitstark och mångsidig takbeläggning av plåt

På Bra Tak & Fasad Hult har vi stolt försett Stockholmsborna med kvalitativa och attraktiva plåttak sedan år 1999. Vi samarbetar endast med de bästa tillverkarna, så vårt urval av olika slags plåttak är stort och finns tillgängligt i mängder av olika stilar, former och färger. Sammantaget innebär detta att oavsett vilket plåttak som du önskar så kan vi säkerställa att du får det.

Plåttak ökar i popularitet:
Den stora efterfrågan på plåttak har på senare år pressat ner priset och för närvarande så växer plåttak snabbt i popularitet i Stockholm. Detta beror även på att metallplåt också är väldigt hållbart och estetiskt mångsidigt, vilket gör det till ett av de absolut bästa takmaterialen. Faktum är att om du vill ha den absolut bästa kvaliteten inom plåttakläggning i Stockholm, och ett tak som rent estetiskt går i linje med dina önskemål har du otvivelaktigt hittat rätt partner när du anlitar oss på Bra Tak & Fasad Hult.

Vad ett plåttak kan göra för ditt hem:
Metallplåt är ett utomordentligt formbart ämne som bokstavligen kan skäras eller formas till vilken form som helst. Från paneler till korrugerade remsor, plåttak kan anpassas så att de passar helt perfekt för alla slags tak. Och låt oss inte glömma, metallplåt kan också färgas exakt som du önskar det. Sammantaget innebär detta att med ett nytt plåttak från Bra Tak & Fasad Hult kan du dekorera din bostad i Stockholm med det perfekta taket helt enligt dina önskemål.

Plåttak fördelar:
Bortsett från de estetiska fördelarna har även plåttak också flertalet andra praktiska fördelar. Det mest uppenbara är att metallplåt är extremt starkt, och definitivt en av de absolut mest hållbara taktyperna som finns på marknaden idag. Andra fördelar är också att det är vattentätt, brandsäkert, vindbeständigt, tåligt och motståndskraftigt, vilket i sin tur innebär reducerat underhåll och en stor sannolikhet att du kommer att slippa framtida takreparationer.

Plåttak behandlas också med en UV-beläggning för att tillåta värmeöverföring vilket i sin tur leder till att plåttaket också blir väldigt energieffektivt. Ett plåttak erbjuder skönhet och energibesparingar genom dess mångsidighet som inte bara förbättrar din bostads utseende utan också dess värde. En av de mest anmärkningsvärda fördelarna med ett plåttak är dess långa livslängd. Ett plåttak levereras vanligtvis med 50 års standardgaranti och många plåttak håller faktiskt ännu längre än så.

Bra Tak & Fasad Hult är ett plåtslageri som har erfarenheten som krävs och har redan installerat hundratals nya plåttak i Stockholm. Du kan känna dig trygg med att taket kommer att bli perfekt när du anställer oss för uppdraget. Om du har några frågor eller om du är intresserad av att lägga ett nytt plåttak i Stockholm välkomnar vi dig att ta kontakt med oss.

Vi är medlemmar i Entreprenörsföretagarna.

Kontakta oss