Tak, fasad och tätskikt sedan 1997

Vi har tillsammans över 50 års erfarenhet inom byggnadsplåtslageri och tätskitsarbeten. Vi sätter alltid kundens behov i centrum och strävar efter att leverera ett snabbt och kvalitativt utförande. Vi utför både stora och små jobb.

Professionell takläggning

Med vår takläggning får ditt hus sitt viktigaste skydd i lika säkert som vackert utförande. Vi lägger tak av högsta kvalitet i hela Stockholm, från stadssiluetterna och takåsarna till förorterna och kranskommunerna. BTF Plåtslageri AB är stockholmarnas självklara val för takläggning.

Slitstarka plåttak

Väljer du plåttak får du ett slitstarkt och mångsidigt material som håller i många år och blir vackrare med tiden. När vi lägger plåt får du ett tak som är fullständigt vattentätt, brandsäkert vindbeständigt, tåligt och motståndskraftigt. Våra plåttak erbjuder skönhet såväl som energibesparingar, som inte bara förbättrar din bostads utseende utan också dess värde.

Plåttak i Stockholm
taklaggning_1

Klassiska tegeltak

Ett vackert tegeltak förenar hög hållbarhet, tålighet, miljövänlighet och skönhet. Tegel har förmågan att kunna ge både en modern framtoning och ett klassiskt utseende. Teglet är ett slitstarkt naturmaterial, som använts sedan urminnes tider. Låter du oss lägga ett tegeltak, kan det hålla i många decennier.

Effektiv snöröjning 

Vi är din lokala samarbetspartner för noggrann snöröjning under vinterhalvåret i Stockholm. När ovädret är framme står vi redo med rätt kompetens och snöröjningsutrustning. Med vårt underhåll kan du kan tryggt lita på att ditt din fastighet hålls ren från snö och is. 

snorojning
laying of waterproofing sheathing and insulation during the renovation of a roof in Italy

Tätskiktsarbeten i toppklass

å ett hållbart skydd mot fukt och vattenskador med vårt tätskikt i Stockholm. Vi är experter på tätskiktsarbeten, som skyddar väggar, golv och tak från fukt. På så vis undviker du kostsamma reparationer och får en fastighet som ökar i värde. Allt med god ventilation och ett behagligt inomhusklimat. 

Höj din taksäkerhet

Vi hjälper dig med att höja säkerheten på ditt tak enligt aktuellt regelverk i Stockholm. BTF Plåtslageri AB säkrar tak med rätt utrustning, som förenklar för sotaren och andra hantverkare. Som fastighetsägare ansvarar du för taksäkerheten och med vår hjälp tar du den till nya höjder. 

plattak_1